I samklang med naturen

miljo

Vi vidtar aktivt åtgärder för att förebygga och minimera miljöpåverkan. Samtliga tvättmedel är godkända enligt “Bra miljöval”, doseringen av tvättmedel är datoriserad och vattenförbrukningen minimerad tack vare högteknologiska tvättrör med vattenåtervinning. Hela vår verksamhet, från kontor och tvätteri till energi och transporter är i detalj genomarbetad för att skona miljön. Allt transportembalage vi skickar iväg till våra kunder tas omhand av våra chafförer och återvinns.

Kontinuerliga investeringar i utrustning och miljö- och kvalitetsteknik gör att vårt tvätteri idag har en mycket avancerad produktionsanläggning, som skonsamt och ekonomiskt tvättar alla typer av arbetskläder, textilier, entrémattor och skor.

Svanenmärkt textilservice

Lindbytvätten är en av Sveriges miljövänligaste textiltvätterier. Svanenmärkt såklart! Som medlem i Sveriges Tvätteriförbund kontrolleras vi varje år av IFP Research. Vårt aktiva miljöarbete får positiva konsekvenser för naturen, våra kunder och oss själva.

Certiferade ledningssystem

Lindbytvätten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2008, Miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004och Arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001:2007.

Vi lägger stor vikt vid att vara ett pålitligt och kvalitetsmedvetet företag. Vi har långa trygga samarbeten med våra kunder och våra ledstjärnor är god service och hög flexibilitet. Vi samarbetar även med flera väletablerade företag med stora krav på kvalitet och service.

Vi har också ett mångårigt samarbete med majoriteten av våra leverantörer, vilket garanterar att vi ständigt har tillgång till den bästa tekniken och de bästa produkterna.

Samtliga uthyrningstextilier som vi erbjuder håller fin kvalitet och är framtagna för bästa möjliga komfort, utseende och funktion. Vi hjälper självfallet till med att ta fram och provtvätta olika kundanpassade textilier utöver de som ingår i standardsortimentet.